DESPRE NOI

 VIVA SISTEM ELECTRIC S.R.L.

Viva Sistem Electric este o companie infiintata in anul 2006 cu capital integral romanesc, Firma este specializata in vanzarea produselor electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare.

Viva Sistem Electric dispune de o echipa cuprinzand ingineri tehnico-comerciali, scolarizati periodic la centrele de perfectionare ale principalelor firme producatoare de echipamente electrice.

De la sediul din Ploiesti, acestia sunt permanent la dispozitia clientilor, activitatea lor remarcandu-se prin profesionalismul si calitatea serviciilor, fapt confirmat de colaborarile cu diversi parteneri si lucrarile de referinta realizate de acestia.

Viva Sistem Electric ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si un pachet de servicii care incep de la primul contact si includ de la consultanta la asistenta tehnica, toate fazele unui proiect. In Romania.

Viva Sistem Electric ofera solutii moderne pentru distributia energiei, controlul si monitorizarea proceselor industriale utilizand aparatura de protectie si comutatie, sisteme de control, automate programabile, tablouri electrice.

CONTACTEAZA-NE !

CERTIFICARE

EURO CERTIFICATION S.A. , certificam ca organizatia, S.C. VIVA SISTEM ELECTRIC S.R.L. ,Str. Marin Mehedinteanu, nr.5, Ploiesti, Romania, a implementat si mentine un sistem de management in conformitate cu standardul indicat in prezentul certificat relevant pentru Comercializare materiale electrice si Lucrari de instalatii electrice

Mobil: 0741159915

ADRESA

TELEFON

MAIL